Wij als de Zonnebloem, afdeling Staphorst proberen samen met onze deelnemers door een moeilijke tijd heen te komen en dat gaat zeker lukken. Alle geplande activiteiten voor de deelnemers kunnen we tot op heden nog niet uitvoeren en daarom blijven we op een andere manier met elkaar verbonden. 

Dit keer doen we dit door het uitdelen van 144 zonnebloemen met een kaartje inclusief een prachtig gedicht toegevoegd. Veel vrijwilligers zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest deze attenties af te leveren bij onze deelnemers.

De Zonnebloem is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap.

Wij van de Zonnebloem hopen natuurlijk met u dat we deze tijd snel achter ons kunnen laten en wij met onze deelnemers de activiteiten weer kunnen oppakken. Diverse malen vernamen we dat het einde van de tunnel in zicht was maar we hopen nu echt dat dit ook eens werkelijkheid wordt. De vooruitzichten zijn goed en hopen echt dat dit zo doorzet. Wij zijn een doelgroep die beperkt is in haar bewegingsvrijheid en door Corona is het risico op sociaal isolement groot.     

Met deze attentie proberen we niemand van onze deelnemers te vergeten. Er zijn voor elkaar is op dit moment en blijft heel belangrijk.                                                                                                                        

Blijf gezond en wij blijven aan jullie denken.