Op de laatste dagen van de zomervakantie werd er afgezwommen voor diploma A en B. De juffen Aaltje, Daphne en Herma hebben het diplomazwemmen afgenomen met als resultaat 11 kandidaten geslaagd voor diploma A en 20 kandidaten voor diploma B.


Allemaal van harte gefeliciteerd! En we hopen jullie nog vaak te zien in het zwembad!

De geslaagden:
Diploma A
Tijn Bouwmeester, Manon Groen, Vincent Knoll, Naomi Kuiper, Eva Mekelenkamp, Reijnier Methorst, Senn Molenaar, Amélie Petter, Milan Rafaël Redder, Liam Rozema.

Diploma B
Aya Alkasabra, Safaa Hami, Arwa Hami, Silva Hami, Sedra Hami, Marwa Hami, Selfraz Hami, Luwan Teshome, Semhar Teshome, Bregje Benak, Justus Bisschop, Sil Bouwmeester, Vigo Bredewold, Linsey Eggink, Aron Horstede, Nathan Huls, Nikki Krist, Leira van der Beek, Anouk Veijer, Geeran de Witte.