Zaterdag 21 en zondag 22 augustus organiseren wij een biertocht op de boerderij! ๐Ÿฎ
Struin over de boerderij en door het maisdoolhof en ga op zoek naar de 5 heerlijke geselecteerde speciaal biertjes. Naast ieder biertje krijg je ook bij iedere stop een bijpassend stukje kaas en bij het laatste biertje een huisgemaakte bitterbal van de familie van der Horst.


Ben je na de proeverij nog niet uitgekeken? Sluit dan de dag culinair af en ga voor een barbecue pakketje. Op de eind locatie staat al een barbecue en de salades komen op tafel. Het enige wat jij dus nog hoeft te doen is het vlees bakken. ๐Ÿฅฉ


Bier bij de boer: โ‚ฌ 30,00 per persoonBarbecue pakketje: โ‚ฌ 14,95 per persoonKinderpakket: โ‚ฌ 8,95 per kindOverige dranken op nacalculatie.


Reserveren kan via info@depatrijscatering.nl ๐Ÿ“ฉ
P.S. Geen bierliefhebber? Laat het ons dan even weten, ook wijn of alcoholvrij is mogelijk!