HASSELT – Organist Harm Hoeve geeft op donderdag 5 augustus een orgelconcert in de Grote Kerk van Hasselt. Hij neemt de honneurs waar voor Vincent de Vries, die al zijn orgelconcerten deze zomer heeft moeten annuleren. 

Harm Hoeve brengt werken ten gehore van Johann Sebastian Bach, Georg Böhm, Cesar Frank, Sigfried Karg Elert en Johann Gottfried Walther. Daarnaast heeft ook koraalmuziek van Jan Zwart en van Harm Hoeve zelf een plaats in het programma. Het concert vangt aan om 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt


Harm Hoeve vervangt een tweetal concerten van Vincent de Vries uit Zuid-Korea. Naast het concert in Hasselt, concerteert Hoeve op donderdag 12 augustus in de Evangelisch Lutherse Kerk van Den Haag. De Vries zag zich genoodzaakt zijn reis naar Nederland te annuleren vanwege het hoge aantal coronabesmettingen in de afgelopen weken. Daarbij maken de strenge quarantaine-eisen die bij terugkomst in Zuid-Korea gelden, het hem onmogelijk om zijn werkzaamheden op de Yonsei University weer op tijd te kunnen aanvangen.