Zo vlak voor de bouwvak nog een kleine update vanuit Bouwhuis Beerzerveld met betrekking tot de voortgang van de werkzaamheden ‘Vledders & Leijerhooilanden’ en ‘Spoortippe-Punthorst’.

Ondanks het wisselende weer hebben we de afgelopen 5 maanden veel werk verzet. Op het project ‘Spoortippe-Punthorst’ hebben we een mooie waterberging gerealiseerd aan de Beentjesgraven en hebben we diverse watergang hergraven en voorzien van nieuwe dammen met duikers. Op het werk ‘Vledders & Leijerhooilanden’ is ongeveer van de helft van de totale hoeveelheid plagwerk gereed. Omdat we in de Vledders wel verlet gehad hebben van het wisselende weer zijn wij genoodzaakt om in de bouwvak met één ploeg door te werken. Wij hebben er bewust voor gekozen om in deze periode geen grond over de weg te vervoeren. De grond blijft dus intern en wordt grotendeels in depot gezet om na de bouwvak af te kunnen voeren. Op deze manier willen wij de werkzaamheden zo onopvallend mogelijk aan u voorbij laten gaan, en waarborgen wij de veiligheid van de omgeving en recreanten rondom het werkgebied.

Wij danken u voor uw begrip ten aanzien van de werkzaamheden en uw allertheid ter plaatse van onze transportroutes. Ook na de bouwvak trachten wij u uiteraard zo minimaal mogelijk tot last te zijn.

Namens Bouwhuis Beerzerveld en onze opdrachtgever het Waterschap Drents Overijsselse Delta wensen wij een ieder een hele goede vakantie.