Kampen – Op zaterdag 24 juli geven Lennert Knops en Arie van der Vlist een dubbelconcert in de Bovenkerk van Kampen. Er zal een afwisselend programma gespeeld worden. 

Arie en Lennert zullen de avond gezamenlijk beginnen met ‘Lead me Lord’ van S.S. Wesley. Het is een arrangement van P.R. Witteveen. Vierhandig spel zal deze avond niet ontbreken. Here, I am Lord en Majesty van J. Carter zal vierhandig gespeeld worden. Verder zullen er o.a. werken gespeeld worden. M. Clementi, C.Ph. E. Bach, G. Young. De beide heren zullen ook eigen werk ten gehore brengen. Dit concert zullen ze gezamenlijk afsluiten met het lied ‘Blijf bij mij Heer’ van W.H. Monk/P.R. Witteveen. 

De entreeprijzen bedraagt € 12,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis; aanmelden wel verplicht). Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via https://www.klassiekemuziek.nl/e/14955/orgelserie-kampen-take-five-kampen De aanvangstijd van het is 20.00 uur. 

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

In de zaterdagavondserie bestaat verder uit | Arjan Breukhoven & Anna Majchrzak, vaste soliste bij André Rieu (31 juli) | Leo Ravensbergen (7 augustus) | Roderick van Arnhem (14 augustus) | 6 jonge organisten -3e editie- (21 augustus) | Harm Hoeve, Johan Bredewout, Arjan & Edith Post (28 augustus) 

Info: www.orgelseriekampen.nl

Kaarten: https://www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen