Op zaterdag 18september as. organiseert de Oude Tractoren Comité Staphorst weer de jaarlijkse oude tractoren show met rondrit.

Dit jaar worden de oude tractoren en de stationaire motoren wederom geshowd op het terrein naast Boer Staphorst bv. Het evenement is in wijde omtrek bekend onder de trekker liefhebbers, dit blijkt wel uit het feit dat er jaarlijks meer dan 130 tractoren aanwezig zijn. 

Voor elke deelnemer staat er tussen 9.00 en 9.30uur een heerlijk ontbijt klaar, vervolgens zullen de tractoren in 2 verschillende groepen een rondrit rijden door Staphorst en omgeving. Na de rondrit zal er voor elke deelnemer nog wat lekkers zijn. Bij vertrek om 16.00uur krijgt elke deelnemer een mooi aandenken aan deze dag. Dit alles kan elk jaar aangeboden worden door de vele sponsoren.

Dus ben je in het bezit van een tractor die minimaal 25jaar oud is of een stationaire motor dan kunt u zich nu opgeven. Ga naar www.oudetractorenstaphorst.tk en geef u op via de opgave knop.

Publiek heeft gratis toegang tot het terrein en is vanaf 9.00 uur welkom. Voor kinderen is er een springkussen aanwezig.