Op dinsdag 6 juli hield Christelijke Muziekvereniging Prinses Margriet haar jaarlijkse ledenvergadering. Normaalgesproken wordt de ledenvergadering in februari gehouden, maar vanwege de toen geldende corona-maatregelen is de vergadering uitgesteld.


Op de ledenvergadering waren er dit jaar 4 muzikanten die gehuldigd werden vanwege hun jubileum bij de vereniging. Boukje Mulder is al 25 jaar muzikant en ontving hiervoor een zilveren speld, een oorkonde en een bos bloemen. Eslie Hilboezen, Jetske Kloppenburg (helaas afwezig) en Tim Krale zijn 12,5 jaar muzikant en ontvingen hiervoor een bronzen speld, een oorkonde en een bos bloemen.


Via deze weg feliciteren we hen nogmaals van harte en hopen we dat ze nog jarenlang lid blijven van de vereniging. 
Heeft u of uw zoon/dochter interesse in muziekles? De eerste proefles is altijd gratis!

Via jeugdcoordinator@cmvprinsesmargriet.nl kunt u vrijblijvend informatie opvragen over onze muziekopleiding óf neem een kijkje op onze website: cmvprinsesmargriet.nl