Wij hanteren in de zomervakantie periode van 12 juli t/m 20 augustus, een ander beleid dan dat u van ons gewend bent.

Tijdens deze periode genieten onze huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten van hun   vakantie. Hierdoor hebben wij een kleinere bezetting van medewerkers en wordt er veel verwacht van de medewerkers die in de praktijk werken.

Wij willen u dan ook vriendelijk vragen of wij op uw medewerking kunnen rekenen. 

In de vakantie periode maken wij alleen afspraken voor klachten die acuut zijn ontstaan of klachten waarvan het nodig is dat ze op korte termijn gezien moeten worden. Voor klachten die al langer bestaan en / of klachten die kunnen wachten tot na de zomerperiode, zal door de assistente een afspraak worden gemaakt na 20 augustus. 

Twijfelt u of u naar de huisarts moet of heeft u vragen, dan kunt u in deze periode tijdens kantooruren altijd telefonisch contact opnemen met de assistente. Zij overlegd met u het verdere beleid. 

Wij rekenen op uw medewerking. Alvast bedankt.