Van 5 tot en met 26 juni staat de Dorcas-winkel in het teken van het 40-jarig bestaan van Dorcas. Helaas kunnen we nog geen extra activiteiten in en om de winkel organiseren maar we willen wel verrassen met leuke kortingsacties. 

Alle goederen die op beide bovenverdiepingen staan, gaan met 50% korting de winkel uit.

Bedden, lampen, meubels, electra, speelgoed, koffers, babyartikelen en nog veel meer.

Kom en sla je slag!

Dorcas-winkel Genemuiden is gevestigd aan de Schering 25. Dorcas is een christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie en werkt in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De organisatie bestaat 40 jaar en richt zich op blijvende verandering in het leven van mensen in nood. In heel Nederland heeft de organisatie 41 Dorcas winkels die worden gerund door duizenden vrijwilligers.