Pinksterraces verplaatst naar latere datum.
De traditionele Pinkster- wegraces die de AMBC Staphorst jaarlijks op tweede Pinksterdag organiseert op circuit De Tippe in Staphorst worden verplaatst naar zaterdag 28 augustus. Dit meld secretaris Henk Schra namens het bestuur. Schra is nog met de gemeente bezig geweest om een en ander met een aangepast protocol, o.a. zonder publiek, te kunnen organiseren maar helaas mogen voorlopig nog geen wedstrijden of evenementen georganiseerd worden.  

Brommerritten wel van start
Commissielid Dik Toersen meld namens de olde brommer commissie dat men een eerste try out heeft gedaan voor een individuele brommerrit (beperkte deelname). Dit met inachtneming van de maatregelen. Dit was goed te organiseren dus start men aanstaande dinsdag 18 mei met de eerste brommerrit van dit seizoen. Vertrek is om 19.00 uur vanaf het clubhuis op ‘t Wiede Gat. Vanwege de maatregelen is de kantine niet open en zal er direkt vertrokken worden. Ook na afloop gaat het direkt huiswaarts.

Aangepaste jaarkalender op de website
De aangepaste jaarkalender staat nu op de website. Door hieronder op de link te klikken kun je de kalender ook downloaden. De AMBC kalender…