Het afgelopen jaar was moeilijker dan anders om lekker fit en in beweging te blijven. Gelukkig worden we met zijn allen steeds creatiever om toch te zorgen voor voldoende afleiding en regelmatig even een frisse neus te halen. 

Fietsen en wandelen kan gelukkig nog steeds. Met het mooie weer in zicht en de bomen in bloei ook nog eens een lust voor het oog. Misschien zie je nu wel planten en bloemen die je eerder nooit waren opgevallen. Net als alle kuikens die nu geboren worden. Zo leuk om te zien! Het kuiken van de meerkoet bijvoorbeeld. In het nest liggen 5 tot 10 grijswitte tot zandkleurige eieren met bruinzwarte vlekjes en puntjes. Deze worden uitgebroed tussen de 21 en 25 dagen. En met ongeveer 8 weken kunnen ze ook vliegen. Ze zien er prachtig uit met hun rood oranje kopje. Later worden ze grijs met wit en daarna pas zwart wit met rode ogen en grote blauwgroene poten. 

Genieten langs de waterkant

Neem de tijd om lekker rustig op een bankje te zitten langs de waterkant en dit schouwspel te bekijken. De lunch stop je in een waterdichte rugzak en genieten maar. In het gras kun je madeliefjes, paardenbloemen en boterbloemen vinden. Zoek planten en bloemen die je niet herkent eens op. Of kijk naar de insecten die op de bloemen afkomen. Welke zie je allemaal? Mieren, bijen, zweefvliegen, lieveheersbeestjes, vlinders of misschien wel een kever. 

Uitgerust? De rugzak kan weer om en lekker fietsen of wandelen naar de volgende bestemming. 

Je portemonnee veilig en droog opgeborgen, en de pasjes in een pasjeshouder. Zo kun je onderweg nog even langs de supermarkt voor de boodschappen voor het avondeten. Of als traktatie en mooie afsluiting van de dag een lekker ijsje eten.  

Een eigen rugzak voor kinderen

Kinderen willen graag hun eigen rugzak mee. Met genoeg plaats voor een broodtrommel, drinkbeker en schone kleding. Leuk, stoer, schattig en trendy. Zo’n hippe kinderrugzak is niet alleen praktisch maar ook erg leuk! Voor een dagje uit, school of sport moet een tas voldoen aan andere eisen. Kies welke maten en eigenschappen het meest geschikt is voor jouw kind. Zo heeft een peuter een kleinere rugzak nodig dan een middelbare scholier. Daarnaast zijn er schooltassen met een speciaal laptop vak. Zo is de laptop beschermd tegen stoten. Handig als de tas net iets te enthousiast op de grond wordt gezet. 

Keus genoeg voor iedereen

Bijna alle tassen zijn van goede, stevige kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. Hip en kleurrijk, met gave prints en figuren en van trendy merken. Met deze rugzak wil je kind zeker gezien worden en het maakt zijn of haar outfit af. Moeten er echt veel boeken mee? Kies dan voor gewatteerde schouderbanden. Die zorgen ervoor dat jouw kind de rugzak comfortabel over zijn of haar schouders draagt. 

Ga lekker op pad en geniet van de natuur en elke zonnestraal!