In gemeente Staphorst is het gebruikelijk om Koningsdag groots te vieren, met activiteiten van de Oranjeverenigingen Staphorst, Rouveen en IJhorst. Iedereen maakt er een mooi feest van voor jong en oud. Maar ook dit jaar moeten we ons nog een keer aanpassen. En ook dan zet iedereen de schouders er weer onder. Het is de Oranjeverenigingen weer gelukt om het een feestelijke dag te laten zijn binnen de geldende maatregelen.

Filmpje koningsdag

In een filmpje feliciteren burgemeester Gerrit Jan Kok en de voorzitters van de Oranjeverenigingen Koning Willem Alexander en wensen hem een fijne Koningsdag in Eindhoven.

YouTube video

Vlag hijsen

In Staphorst, IJhorst en Rouveen zijn vanochtend de vlaggen gehesen door de voorzitters van de Oranjeverenigingen in het bijzijn van de burgemeester en wethouders.