Ondanks dat Koningsdag 2021 ook anders was als voorgaande jaren, hebben verschillende leden van Christelijke Muziekvereniging Prinses Margriet toch van zich laten horen.

Om 9.30 uur werd in Rouveen de vlag gehesen door wethouder Mussche. Na het hijsen van de vlag speelden 3 muzikanten het Wilhelmus.

Net na het luiden van de klokken, om 10.00 uur, speelden er op verschillende locaties in het dorp groepjes muzikanten het Wilhelmus en aansluitend een aantal Oud-Hollandse liederen. Bewoners van Adullam Streekheim, Philadelphia en de Berghorst in Staphorst werden verblijd, net als de bewoners van de Seringenhof in Rouveen. Later op de ochtend heeft een groepje muzikanten ook nog van zich laten horen in de Kaailanden in Meppel. 

Alle aanwezigen op de verschillende locaties, jong en oud(er), genoten zichtbaar!