Bibliotheek Staphorst en Rouveen zijn nog gesloten tot nader bericht. 
Wel kunnen we de tijden van de AfhaalBieb verruimen met ingang van zaterdag 24 april.


Afhaalbieb in Staphorst

In de bibliotheek Staphorst kun je terecht om je gereserveerde materialen of de verrassingstas op te halen.
Je reserveert via onze catalogus de materialen die je wilt lenen. Zodra deze materialen voor je klaar staan, ontvang je van ons bericht. Beantwoord dan deze mail voor een afspraak voor een ophaalmoment op werkdagen tussen 15.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 10.00-12.00. Voor meer informatie zie onze website.

De Verrassingstas

Voor een verrassingstas kun je bellen of mailen en je pasnummer en wensen doorgeven wat betreft genre en onderwerpen. Deze materialen zoeken we op, zetten het op je pas en ze staan klaar op een afgesproken tijdstip.

Verruimde tijden Afhaalbieb met ingang van 24 april:

In Bibliotheek Staphorst van maandag t/m vrijdag van 15.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-12.00 uur.

Bibliotheek Rouveen
Bibliotheek Rouveen is nog gesloten. Reserveringen kunt u ophalen in Bibliotheek Staphorst op basis van afspraak.

Inleveren

Heb je materialen in huis die je moet inleveren? Deze worden automatisch voor je verlengd. Ook de boeken die je vanaf 1 januari had moeten inleveren. In ‘mijn bibliotheek’ op onze website, kun je de exacte inleverdatum terugvinden voor jouw geleende materialen.
De brievenbus in Bibliotheek Staphorst blijft open voor het inleveren van materialen.

Online Bibliotheek & Telefonisch spreekuur
Als je lid bent van de Bibliotheek kun je gratis via de Online Bibliotheek e-books en luisterboeken lenen. Wil je meer informatie of hulp? Kijk dan op www.onlinebibliotheek.nl of maak gebruik van ons telefonisch spreekuur.
Op elke doordeweekse dag van 10.00 – 12.00 uur zijn we bereikbaar via 0522 – 46 20 44. Een medewerker zit dan klaar om al je vragen te beantwoorden. Niet alleen de vragen over de Online Bibliotheek, maar ook voor vragen over onze andere dienstverlening.

Online activiteiten
Nu onze fysieke activiteiten niet doorgaan richten we ons meer op online activiteiten.
Aanmelden voor een gratis deelnameticket kan via onze website https://www.bibliotheekstaphorst.nl/agenda