Op D.V. zaterdag 27 maart 2021 geeft het reformatorisch kinderkoor Cantilena uit Staphorst een concert ten bate van Bonisa-zending in de Hervormde Kerk te IJhorst. 

Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om publiek te ontvangen. Gelukkig kunt u vanuit de huiskamer via een livestream meegenieten van de prachtige kinderklanken en de vertelling/presentatie door Christine Vlastuin, voorlichter van de Stichting Bonisa. De link voor de livestream is te vinden op de site www.cantilenastaphorst.nl.

Het kinderkoor Cantilena staat onder leiding van Cor Ploeg. Verdere muzikale medewerking wordt verleend door Evert van de Veen op het orgel en Leon Koppelman op de panfluit. 

De opening en sluiting van deze avond is in handen van ds. W. van Vlastuin, Hersteld Hervormd predikant en  tevens voorzitter van de Stichting Bonisa, waarvoor ook digitaal gecollecteerd zal worden. 

De Stichting Bonisa verricht Evangelisatiewerk in Azië. Meer informatie over het werk van de Stichting Bonisa vindt u op www.bonisa.nl

U kunt dit werk ook financieel steunen door de QR-code te scannen tijdens de stream of uw gift over te maken op bankrekening NL29 RABO 0336 554 613 t.n.v. Bonisa o.v.v. concert Cantilena.

Het concert begint om 19.30 uur. 

Voor meer informatie www.cantilenastaphorst.nl