Per  1 april 2021, draagt Gerja Roo-Dolsma, eigenaar  van VerzekeringTeam  haar werkzaamheden over aan Klaas Koobs van Stiptwerk.

VerzekeringTeam is al jaren een toonaangevende naam in de regionale verzekeringswereld en heeft voor veel werkzoekenden en opdrachtgevers de perfecte match weten te maken.  Gerja, tevens eigenaar van MijnBrein counseling en MijnBrein in memoriam, kon door de toenemende vraag naar haar diensten als counselor en rouwspreker, haar overige bedrijfsactiviteiten niet langer combineren en  zocht een organisatie die VerzekeringTeam voort wilde zetten. In Stiptwerk vond zij een zeer geschikte partij. Stiptwerk sluit perfect aan bij de specialistische en professionele werkwijze van VerzekeringTeam. “Een persoonlijke benadering in een regionale markt is waar we allebei voor staan.”

Klaas Koobs is sinds 2014 actief in Staphorst met Stiptwerk. 
Naast uitzendopdrachten, ook zeer  actief in werving en selectie-procedures. 
Klaas hierover “We merken dat veel bedrijven in onze regio, nieuwe medewerkers zelf in dienst willen nemen. Deze zoektocht kost veel tijd en geld. Daarom schakelen ze Stiptwerk in, de specialist in het zoeken naar de meest geschikte medewerker. Vervolgens treedt deze medewerker rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever.”

Wil jij meer informatie over vacatures of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Klaas Koobs, Stiptwerk in Staphorst. www.stiptwerk.nl