Voorjaarsbloeiers, zomerbloeiers, herfstbloeiers en vaste planten voor tuin en terras, groenteplanten en kruiden. Ze zijn in grote hoeveelheden en uiteenlopende soorten en kleuren te vinden bij Anton’s Bloemkwekerij. Sinds ruim een jaar heeft Anton Nikkels een eigen kwekerij van 2.600 vierkante meter aan het Zandspeur 81 in Nieuwleusen. Op de vroegere locatie van de tuinderij van Hein Mekelenkamp kweekt Anton zijn eigen hoogwaardige kwaliteit planten met prachtige bloemen. Bezoekers vergapen zich aan de kleurenpracht en reageren enthousiast!

 Anton heeft ruim 35 jaar specialistische ervaring in het kweken en oppotten van planten en zomerbloeiers. In zijn woon- en geboorte plaats Nijbroek had hij al verkoop aan particulieren. Toen hij in Nieuwleusen de mogelijkheid kreeg om het groter op te zetten en eigen producten te gaan kweken, greep hij die kans met beide handen aan. Anton kweekt zijn zeer brede assortiment op natuurlijke wijze met insectenbestrijders, zoals sluipwespen die bladluis bestrijden. “Dat is in het belang van onze toekomst en bovendien bereik je er goede resultaten mee”, zegt Anton. “Het voordeel van eigen kweek is dat je alles in eigen hand kunt houden, met goede voeding in speciale kwekersgrond.” 

In de kas, waar ook Anton’s dochter Lisanne regelmatig meehelpt, kunnen de klanten zelf hun planten, hangpotten, wandhangers en opgemaakte bloembakken, potten en manden uitzoeken. Ook biedt hij aanplantservice Er kan zowel contant als met pin worden betaald. Bovendien geeft Anton graag tips voor goede verzorging voor maximale bloei. Hij deelt graag zijn passie en kennis met andere tuinliefhebbers en laat U graag meegenieten van de bloemenpracht. 

Anton’s Bloemkwekerij 
Zandspeur 81, 7711 HG Nieuwleusen 
T 06 5040 6245 / info@antonsbloemkwekerij.nl
www.antonsbloemkwekerij.nl