Concerten met publiek kunnen nog niet plaats vinden. Maar, dankzij de moderne techniek is er online veel mogelijk. Zo geeft organist Harm Hoeve op Hemelvaartsdag, 21 mei, een live-orgelbespeling bij u thuis. 

Vanaf 15:00 uur bespeelt hij het schitterende orgel van de Bovenkerk te Kampen. Via het youtube-kanaal van de Bovenkerk Kampen is het concert te volgen met beeld en geluid. Klik voor het beluisteren op deze link: https://youtu.be/VZTBPLhc2OU

Het programma bestaat uit feestelijke en toegankelijke muziek waarbij de vele mogelijkheden van het orgel ruimschoots aan bod zullen komen. Elk stuk zal door de organist van een korte toelichting worden voorzien.

 U kunt luisteren naar koraalbewerkingen over o.a. “Wij knielen voor Uw zetel neer” en Psalm 72. Ook worden er werken gespeeld van Bach, Händel, Widor, Zwart, Asma en Nieland. 

Meer informatie is te vinden op www.harmhoeve.nl