De AMBC wil mensen in beweging brengen voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie; spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!
 
Elke club of vereniging heeft wel een verlanglijstje. Voor de motorclub AMBC is dit verlanglijstje inmiddels wel bekend. Wij willen graag onze nieuwe crossbaan in orde maken. En met name de jeugd speelt hierin een rol. Er komt namelijk op deze nieuwe baan een speciaal gedeelte voor de jeugd. Elk kind kan hier onder begeleiding van ervaren trainers proeven aan de grondbeginselen van het motorcrossen.
 
De bedoeling is om dit mede via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van de AMBC bij de Poiesz supermarkt in Staphorst helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van de AMBC, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.
 
Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van de AMBC is echter alleen te vinden bij de Poiesz supermarkt in Staphorst, gevestigd aan Markt 10.  De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 15 februari t/m 11 april 2021 bij Poiesz supermarkten. We hopen dat u allen mee doet en onze verenging steunt!