De voorbereidingen zijn in volle gang, want als de vorst er komt zoals voorspeld en de gemeente toestemming geeft, kan volgende week de ijsbaan (op De Tippe) open!

We kunnen toestemming krijgen van de gemeente mits er wordt voldaan aan een aantal voorwaarden en maatregelen. Om het aantal bezoekers te reguleren, is het verplicht vooraf online te reserveren. We werken met tijdsblokken van 1,5 uur, en een ieder kan één keer per dag reserveren. Let op: alleen leden kunnen reserveren!

Niet-leden kunnen zich middels onderstaande link inschrijven. Bij de ingang wordt gecontroleerd of je in het juiste tijdsblok gereserveerd hebt en of je lid bent. Leden moeten hun lidmaatschapspas tonen en nieuwe leden de bevestigingsmail van hun inschrijving.Zie hieronder de link naar het online inschrijfformulier, er is keuze uit een gezinslidmaatschap (€ 12,50 per jaar) voor ouders en kinderen t/m 15 jaar of een persoonlijk lidmaatschap (€ 7,50 per jaar) voor iedereen vanaf 16 jaar of kinderen t/m 15 jaar die zelfstandig lid willen worden.https://forms.gle/b1avcpAvS5tfZEx19

Uiteraard gelden de landelijke maatregelen ook op en rond de ijsbaan. Houd rekening met elkaar en houd 1,5 meter afstand. Bij gezondheidsklachten die passen bij corona, blijf thuis! Mocht de ijsbaan open gaan, dan gelden daar de volgende regels:
• Volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen in groepjes van maximaal 2 personen schaatsen.
• Er wordt een aparte ingang en uitgang gerealiseerd, dit zal duidelijk worden aangegeven.
• Publiek is NIET toegestaan. Ouders die met hun kinderen meekomen moeten ook voor henzelf online reserveren.
• U wordt verzocht ten allen tijde de aanwijzingen van de aanwezige vrijwilligers op te volgen.