Inmiddels hebben we een ruim assortiment aan schaatsen en sleeën klaar staan in onze winkel om straks optimaal te kunnen genieten van de sneeuw- en ijspret. Daarnaast zijn we ook al volop bezig met het slijpen van schaatsen.
Afhalen en bezorgen mogelijk


In verband met de coronamaatregelen is onze winkel niet geopend, maar de werkplaats wel. Om straks gelijk de schaatsen onder te kunnen binden is het mogelijk om schaatsen alvast langs te brengen om ze te laten slijpen. 

Opzoek naar nieuwe of tweedehands schaatsen of een nieuwe slee? Een groot deel van ons assortiment is online te vinden in onze webshop. Binnen een straal van 15 kilometer komen we langs om bestellingen te bezorgen. Ook is het mogelijk om online bestellingen af te halen bij ons in de werkplaats.
Toch liever onze producten in het echt zien? Loop dan even langs onze etalageruiten waar een groot deel van ons assortiment te zien is. 


Zie voor meer informatie www.meesterstweewielers.nl of bel 0522 46 12 48