Duwera Produktie is een bedrijf in Staphorst waar al bijna 25 jaar kunststof kozijnen worden geproduceerd. In een klein team met moderne CNC- machines. Kozijnen voor woningbouw en klein schalige projecten vinden hun weg via diverse dealers voornamelijk in Noord Nederland.

Wegens toenemende werkzaamheden is er in ons team plaats voor een: Produktie Medewerker

Je werkzaamheden:
Samen met collega ‘s produceer je kozijnen van profiel tot eindproduct. De afmontage is voornamelijk handwerk

Wij bieden:
Een boeiende baan, bij een klein flexibel bedrijf, met een informele bedrijfscultuur. Een passend salaris, conform ervaring en opleiding.

Wij zoeken een gedreven collega, met een nuchtere blik. Enige ervaring met CNC machines zou fijn zijn.

Wilt u meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Klaas Dunnink, tel. 0522-463669. Of per mail kdunnink@duweraproduktie.nl. Uw sollicitatie kan naar bovenstaand mailadres, of per brief naar Industrieweg 53, 7951 TA Staphorst.

http://www.duweraproduktie.nl