Bibliotheek Staphorst biedt tijdens de sluiting van onze vestigingen de AfhaalBieb. Klanten kunnen online materialen reserveren en deze op afspraak ophalen bij hun Bibliotheek. Omdat we merken dat sommigen het lastig vinden om te weten wat ze willen reserveren, hebben we een nieuwe service in het leven geroepen: De Verrassingstas!

Het concept is simpel. Je stuurt een mail naar info@bibliotheekstaphorst.nl  met de volgende informatie: je pasnummer en het genre wat je leuk vindt om te lezen, dus spannend, literatuur/psychologisch, romantisch, historisch of waargebeurd. Onze medewerkers stellen met die informatie een heerlijke verrassingstas met vijf boeken samen waar je ongetwijfeld blij van wordt! Voor onze jeugd leden werkt het op bijna dezelfde wijze. Als ouder (of het kind zelf natuurlijk) stuur je een mail naar het eerder genoemde mailadres, maar met de volgende informatie: het pasnummer van je kind, geslacht en leeftijd van je kind, interesses/hobby’s/leesvoorkeuren en of je kind zelf leest of wordt voorgelezen. Met die informatie stellen onze medewerkers ook voor onze jeugd leden een heerlijke verrassingstas met vijf boeken samen waar ze vast super blij mee zijn.

Wij sturen je bericht wanneer de tas afgehaald kan worden in de Bibliotheek.

Mocht je nog vragen hebben over de Verrassingstas of over onze andere dienstverlening, dan kun je ons mailen via de eerder genoemde mailadressen of gebruik maken van ons telefonisch spreekuur. Op elke doordeweekse dag van 10.00 – 12.00 uur is Bibliotheek Staphorst bereikbaar via 0522 – 46 20 44. Een medewerker zit dan klaar om al je vragen te beantwoorden.