In een energieneutraal huis woont u comfortabel, wekt u energie op en gebruikt u zo min mogelijk energie. Zo bent u klaar voor uw duurzame toekomst. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij bieden inspiratie en concrete informatie in de online presentatie Energieneutraal Verbouwen.

Tijdens deze presentatie vertelt een energieneutraalcoach over verschillende maatregelen, de kosten en financieringsmogelijkheden. U kunt de presentatie heel eenvoudig volgen op uw computer, tablet of telefoon.

Aanmelden voor deze gratis online presentatie

Op donderdag 4 februari van 20.00 tot 21.00 uur geven wij de online presentatie Energieneutraal verbouwen, hoe doe je dat? Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/env om u aan te melden om u aan te melden voor de presentatie.

Tijdens de online presentatie kunt u in de chat vragen stellen. Ook kunt u zich na afloop opgeven voor de vervolgpresentatie of contact opnemen met de energieneutraal coach voor advies over uw eigen woning.

Ervaringsverhaal

Wilt u nu al inspiratie opdoen? Lees dan het verhaal van Marinus en Cora Lammers uit Hardenberg waarin zij vertellen hoe zij hun woning energieneutraal hebben gemaakt: Energie is duurder dan rente, dus verduurzamen loont”.

Project Energieneutraal Verbouwen

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door de gemeenten in Noordwest-Overijssel. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren, waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt. Meer informatie over dit project leest u op www.duurzaambouwloket.nl.

Afbeelding van Benas M. via Pixabay