Op kerstavond 24 december zingen ‘The Vocals of Hope’ uit Urk onder leiding van Harm Hoeve prachtige kerstliederen zoals ‘Stille Nacht’, ‘Komt allen tesamen’ en ‘Ere zij God’. De warme en energieke koorklank wordt verfraaid door de begeleiding van een strijkkwartet, piano, klokkenspel en diverse belletje en trommels.

‘The Vocals of Hope’ is een gelegenheidsensemble wat op 15 december meegewerkt heeft aan opnamen voor het tv-programma ‘Nederland Zingt’. Naar aanleiding van het enthousiasme bij de tv- opname  hebben de 8 zangers en zangeressen spontaan besloten om ook op kerstavond iets te organiseren. Op 17 december is het programma vastgesteld en zijn de medewerkers gevraagd. Een dag later is de opname gemaakt.

Geniet van dit spontane concert  vanaf 20:30 uur via het YouTubeKanaal van dirigent Harm Hoeve. Het concert blijft voorlopig online, dus het is ook op een ander moment te beluisteren.