Het jaarlijkse kerstconcert van organist Harm Hoeve wordt dit jaar online uitgezonden via het you-tube-kanaal van de organist. Op zaterdag 12 december speelt hij vanaf 20:00 uur live  vanuit de historische Bovenkerk te Kampen op het grote Hinsz-orgel. 

Het programma bestaat uit fantasieën over bekende kerstliederen zoals bijvoorbeeld ‘Komt allen tesamen’, ‘Midden in de winternacht’ en ‘Stille Nacht’. 

Elk stuk wordt door de organist voorzien van een korte mondelinge toelichting. In de meeste kerken is de organist niet zichtbaar; hij zit boven ergens achter de orgelpijpen. Nu hebt u de mogelijkheid om van dichtbij  te zien hoe de organist de mooiste klanken uit het orgel tovert.

Het concert blijft de gehele kerstperiode online en is te volgen via het kanaal van Harm Hoeve op You Tube.  U kunt het dus ook op een later tijdstip bekijken. De link om het concert te volgen is: 

YouTube video