Update: deze geplande vergadering gaat NIET door ivm de nieuwste coronamaatregelen. Getracht wordt om in november een vergadering te houden.

Op maandag 5 oktober organiseert Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” een ledenavond in café ‘Spoorzicht’ aan de Gemeenteweg 171 in Staphorst, aanvang 20.00. Tijdens deze avond blikken de coördinatoren van alle werkgroepen terug op de afgelopen periode, en maken hun plannen bekend voor 2021. Iedereen, lid of geen lid,  die graag wil weten wat de vereniging zoal doet en wat er in de toekomst te gebeuren staat, is van harte uitgenodigd op deze informatieve avond. 

Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Eén van die regels is het verplichtte aanmelden. Dat kunt u doen door uw naam en tel.nr.  te mailen naar aanmelden@nbvijs.nl , of tel. 0522-443376. 

We zien u graag de 5e oktober! 

Er is altijd zoveel te doen bij de NBV, kijk maar eens hier… (laden duurt even)