MEC muziek geeft muzieklessen in Nieuwleusen. Dit gebeurt in de Spil. Deze openbare locatie is nu echter gesloten. De overheid wil wel graag dat amateurkunst doorgaat. Een reden voor Hans en Cindy van Dongen om hierin te blijven voorzien.

MEC is daarom op zoek gegaan naar een tijdelijke andere locatie voor de muzieklessen. Dennis Kleinlugtenbeld van ‘Het Witte Peerd’ in Nieuwleusen werd benaderd en hij vond het meteen een goed idee. In het Witte peerd zijn veel mooie en grote ruimtes. Uitermate geschikt voor muziekles met voldoende afstand.

Op deze mooie locatie in het dorp Nieuwleusen klinkt nu de prachtige muziek. Zo kunnen de amateurkunstenaars hun opleiding voortzetten. Een mooi tijdelijk onderkomen voor MEC muziek. Een ondernemend voorbeeld van elkaar helpen in “Het Witte Peerd”.

Foto © Klaas Huisman