In de week voor de zomervakantie was het weer examenweek en dat leverde maar liefst 14 geslaagde muzikanten op bij Christelijke Muziekvereniging Prinses Margriet! Een prestatie om trots op te zijn! 

Er zijn dit jaar 9 leerlingen geslaagd voor hun A-diploma. Dat zijn Maud Bosman (kleine trom), Eva Buitenhuis (altsaxofoon), Ilze Buitenhuis (bugel), Joske Dunnink (altsaxofoon), Mike Harink (bugel), Marlies Huizing (altsaxofoon), Rick Mussche (kleine trom), Sigrid Mussche (marimba) en Jos Veerman (slagwerk). Pieter Hoeve (kleine trom), Daan Kompagnie (trompet), Susan Lindenholz (altsaxofoon) en Tobias Poolman (trompet) haalden hun B-diploma en Tamar Poolman (altsaxofoon) haalde haar C-diploma. 

Deze leerlingen volgden muziekles via de eigen opleiding van de muziekvereniging. Als een leerling zich aanmeldt, krijgt hij/zij een instrument in bruikleen. Dit is natuurlijk niet alleen bedoeld voor kinderen en jongeren, maar ook zeker voor volwassenen. Dus heeft u altijd al een instrument willen uitproberen? Dit is uw kans! Neem contact met ons op en wie weet speelt u binnenkort ook een muziekinstrument. Kijk eens op de website www.cmvprinsesmargriet.nl  of vraag de informatiebrochure aan via jeugdcoordinator@cmvprinsesmargriet.nl