Bij Stichting Welzijn Staphorst worden er coronaproof workshops gehouden en op donderdag 12 november a.s. zal er onder leiding van Dian Schuurman een workshop met glas en bloemen zijn.

Alle materialen zijn aanwezig, (droog)bloemen, grasjes, potjes etc. Er zijn alleen GEEN grote potten/vazen aanwezig. Neem zelf een mooie grote glazen pot van thuis mee. Je kunt ook kiezen uit meerdere kleine potjes/vaasjes, of voor beiden: grote glazen pot en kleine pot. Ook zal de techniek de techniek van een corsage maken worden aangeleerd. Dit zal  op een kaars worden gedaan. Voor dit geldt hetzelfde: materialen zijn aanwezig, maar als je zelf een mooie kaars hebt, met je lievelingskleur, neem die gerust mee. Het gaat vaak om kleine mini-boeketjes dus is het wel handig om een goede (lees)bril op te zetten 😉.

Vanaf 24 jaar zijn inwoners van de gemeente Staphorst welkom en het is ook geschikt voor beginners. De middag begint om 14:00 uur in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1.

De kosten bedragen € 5,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Er is ruimte voor 12 personen op 1,5 meter van elkaar. Aanmelden is noodzakelijk en kan t/m dinsdag 10 november via de website van SWS:www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail:  info@sws-staphorst.nl.

Foto © Dian Schuurman