Nu het sociale (verjaardags)leven, visites en uitjes zeer beperkt zijn hebben ze bij d’Olde Skoele natuurlijk iets bedacht om de aankomende donkere dagen plezieriger en smaakvol door te komen: een delicatessen pop-up store! Wanneer geopend? Per vrijdag 23 oktober jl. in hun eigen pand, de voorzaal van d’Olde Skoele aan de Oude Rijksweg 427 in Rouveen.

Delicatessen en meer
16 verschillende soorten droge worsten, meerdere bijzondere wijnen, verse hapjes zo uit het schap, slagersvlees, vleeswaren en regionale lekkernijen als bijvoorbeeld vrijwel het gehele assortiment van bierbrouwerij Avereest en honing van de plaatselijke imker. 


Maaltijden
Met het concept ‘dinner@home’ bestel je eenvoudig een volledige warm diner op porselein servies via de website of in de store. Gezellig verzorgd thuis. Na het succes van de kant-en-klaar maaltijdenkraam zijn ze weer terug van weggeweest; de kant-en-klaar maaltijden, nu verkijgbaar in de pop-up store. Wilt u of kunt u uw huis niet uit? Bezorgen doen ze ook! 


Verjaardagsbox
Verjaardagen zijn erom gevierd te worden. Om een verjaardag toch een feestelijk tintje te geven heeft de pop-up store mooie cadeaudozen beschikbaar die gevuld mogen worden met heerlijke producten. Leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen. 


Openingstijden
Zes dagen per week van 09.00 – 18.00 uur is de winkel geopend en op vrijdag- en zaterdagavond tot 20.00 uur. Ouderen en kwetsbare mensen kunnen van maandag tot en met vrijdag terecht tussen 10.00 en 11.00 uur. 


Creatieve concepten
Het is fijn dat de horeca met creatieve concepten tijdens hun verplichte sluiting mensen toch weten te bereiken. Deze pop-up store is een mooi voorbeeld van creatief ondernemerschap. De bijzondere delicatessenwinkel is op zich is al een bezoekje waard om sfeer te proeven. Er staat elke bezoeker een gastvrij en warm welkom te wachten. www.depatrijscatering.nl