Het 2Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team van De Veluwe uit Apeldoorn. Jaron Mussche, Job Diepenbroek en Mark Mussche zijn voortvarend van start gegaan in de 1e klasse. Maar alle drie spelers moesten dit keer flink aan de bak tegen het taaie team van De Veluwe. Jaron liet zich niet gek maken en won alle drie enkelpartijen. Job kon het beetje geluk dat hij had goed gebruiken, Mark had dat beetje geluk niet. Job won twee enkelpartijen, Mark moest genoegen nemen met één winstpartij. Jaron en Job stranden in de vijfde game in het dubbel. Eindstand 6-4 voor Staphorst 2.

Het 3Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team van Kampenion uit Kampen. Daniël Hagen, Hermen Talen en Bert Jan Krale doen van zich spreken in de 4e klasse. De spelers van Kampenion met één invaller gaven goed tegenstand, maar het Staphorster team maakte enigsinds korte metten met het Kampener team. Daniël scoorde weer een volle bak met drie overwinningen in het enkelspel. Hermen en Bert Jan waren met elk twee maal winst ook tevreden. Het dubbel ging niet zonder slag of stoot, Daniël en Hermen wonnen nipt in de vijfde game. Eindstand 8-2 voor Staphorst 3.

Het 4Staphorster jeugdteam speelde zaterdagmorgen ook thuis tegen een team uit Apeldoorn, het 5e team van De Veluwe was hun tegenstander. Jonathan Drost, Allard Ubak en Jennieke Krale lieten zich niet onbetuigd. In deze enerverende en spannende wedstrijd deden zij prima zaken. Jonathan ging goed van start, won de eerste enkelpartij, de tweede ging in rook op en verzilverde de derde enkelpartij. Jennieke verloor nipt haar eerste enkelpartij. Zij werd daarentegen niet warm of koud van het kommentaar dat zij op haar service kreeg, zij zette keurig haar tweede en derde enkelpartij in winst om. Allard had de wind in de zeilen en won alle drie enkelpartijen. Het dubbel werd ook succesvol afgewerkt, voor Jonathan en Alard ging het voor de wind. Eindstand 8-2 voor Staphorst 4.

De beide senioren tafeltennisteams werden danig op de proef gesteld:

Het 1Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko traden vrijdagavond in hun uitwedstrijd aan tegen het 6e team van Swift uit Deventer. Het team met Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Hans Righolt zat het niet altijd mee. Hans had zijn dag niet, hoewel het er wel ingezeten had wist hij geen winstpunt mee naar huis te nemen. Sibrand vocht zich ondanks zijn rugklachten knap naar twee winstpunten in het enkelspel. Albert scoorde twee winstpunten tegen de eerste twee tegenstanders, maar in zijn derde partij had hij weinig kans van slagen. Eindstand 5-4 voor Swift 6.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam wilde zich maandagavond, na twee wedstrijden met forse winst wel even laten gelden tegen het 3eteam van Zwartsluis. Duidelijk werd dat zij de degens danig moesten kruisen tegen het sterke team uit Zwartsluis. Lucas Diepenbroek, Nico Drost en Robert Compagner kregen het flink te verduren, geen enkele partij werd “aan het toeval overlaten”. Lucas en Robert kregen niets cadeau, zij lieten twee winstpunten op hun conto bijschrijven. Nico moest zijn meerdere erkennen in de enkelpartijen tegen de drie Zwartsluiziger spelers, één puntje zou wel verdiend zijn geweest. Helaas kon Nico geen winstpunt mee naar huis nemen. Eindstand 5-4 voor Zwartsluis 3.