Het 1Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag thuis tegen het 1e team van De Brug uit Apeldoorn. Lucas Diepenbroek, Hermen van Arnhem en Roderick van Arnhem kregen in deze wedstrijd weer enorme tegenstand. Ook weer meerdere games van vier en vijf, die de uitslag moesten bepalen. Hermen moest met twee gewonnen enkelpartijen genoegen nemen. Lucas had het geluk weer niet mee en verloor alle drie partijen met minimaal verschil. Roderick wist zich in alle drie enkelpartijen staande te houden. Lucas en Roderick wonnen ook het dubbel. Eindstand 6-4 voor Staphorst 1.

Het 2Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdagmorgen thuis ook tegen een team van De Brug, het 2eteam. Mark Mussche, Robert Compagner en Job Diepenbroek gaan voortvarend in de 1e klasse. Alle drie spelers moesten flink aan de bak, waarbij Job de meeste games nodig had om helaas maar één punt in de wacht te slepen. Robert liet zich niet gek maken en won alle drie enkelpartijen.  Mark liet een steekje vallen, twee overwinningen waren zijn deel. Het dubbel wonnen Mark en Robert ook. Eindstand 7-3 voor Staphorst 2.

Het 3Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde vrijdagavond thuis tegen het 2e team van TT Zwolle. Hermen Talen, Edward Kruidhof en Bert Jan Krale presteren goed in de 4e klasse. TT Zwolle 2 bleek een taaie tegenstander, wat resulteerde in vele games. Hermen zegevierde in twee enkelpartijen, de derde verloor hij in de vijfde game. Edward en Bert Jan moesten zich tevreden stellen met elk één maal winst. Jammer dat zij zich bij een riante voorsprong toch nog een paar keer onnodig in de luren lieten leggen. Daniël Hagen, de vierde man speelde het dubbel met Hermen. Zij gingen in de vijfde game met de winst aan de haal. Eindstand 5-5.

Het 4Staphorster jeugdteam speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 4e team van TT Zwolle. Allard Ubak, Jonathan Drost en Jennieke Krale lieten zich niet onbetuigd. In deze enerverende en spannende wedstrijd deden zij prima zaken. Allard had de wind in de zeilen en won alle drie enkelpartijen. Ook Jonathan en Jennieke gingen goed van start, Jonathan versloeg twee tegenstanders en Jennieke scoorde één winstpunt. Het dubbel werd geen succes, in vijf games gingen Allard en Jonathan onderuit. Eindstand 6-4 voor Staphorst 4.

De senioren werden danig op de proef gesteld

Het 1Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko traden vrijdagavond thuis aan tegen het 5e team van TT Zwolle. Het team met Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Hans Righolt zat het niet altijd mee. Sibrand had zijn dag niet en wist geen punt te scoren. Hans deed er een schepje bovenop door één enkelpartij in winst om te zetten. Albert scoorde twee maal tegen de sterkste tegenstander, maar verloor onnodig van de invaller. Eindstand 3-6 voor TT Zwolle 5.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam wilde zich wel even revancheren na de nederlaag van vorige week. Thuis moesten zij vrijdagavond de degens kruisen tegen het 3e team van Batfighters uit Elburg. Nico Drost, Anita Krale en Lucas Diepenbroek kregen het flink te verduren tegen het sterke team van Batfighters. Anita gooide alles in de strijd, maar wist geen punten te scoren. Nico zag kans om één tegenstander de baas te zijn. Lucas kreeg twee tegenstanders op de knieën. Eindstand 3-6 voor Batfighters 3.

Het 3e Staphorster senioren tafeltennisteam kreeg bezoek uit Wezep, het 6e team was hun tegenstander. Voor Robert Compagner, Ben Vos en Henrico Slager werd het erop of eronder. Ben kreeg geen kans om het team aan punten te helpen. Robert en Henrico zaten goed in de wedstrijd, beiden verzilverden zij elk drie winstpunten. Eindstand 6-3 voor Staphorst 3.