Wat een kleine autoschade niet op kan leveren ?

Wat staat je te doen wanneer je als beginnend bestuurder een kleine schade veroorzaakt aan je auto? Uiteraard: laten repareren.  Als lid van de sponsorcommissie overkwam dit speler Mart Dunnink van de SC Rouveen.  Wanneer je dan als lid van deze commissie ook nog eens op zoek bent naar een tenuesponsor voor een van de jeugdteams van de SC Rouveen en je weet dat de plaatselijke “schadehersteller” Jarno Hengsteboer wel sport-minded is, is de cirkel gauw rond.

Na een fijn gesprek onder het genot van een drankje werden Hengsteboer en Dunnink het snel eens. Naast het bord wat al enige tijd langs het hoofdveld van de club hangt,  kon ook het jeugdige JO11-2 er vanaf afgelopen zaterdag in een nieuw tenue puik bij lopen.  Ook Mart Dunnink kon een deskundig gerepareerde auto weer meenemen. Met een “liever-niet-op-deze-manier tot-ziens” liet hij het autobedrijf van Hengsteboer achter aan de Prunuslaan.

Het JO11-2 team van Rouveen wist haar eerste wedstrijd in het nieuwe tenue te winnen met 7-4 van hun leeftijdsgenoten van FC Meppel.