Om haar leden nog beter van dienst te kunnen zijn en om een positieve impuls te geven aan de toekomst van tennis in Staphorst is het bestuur verheugd om te kunnen melden dat T.V. Staphorst een samenwerking is aangegaan met tennisleraar Stefan van de Stroet uit Hasselt. Vanuit zijn bedrijf “Tennis en meer” verzorgt hij tennisles voor alle niveaus van jong tot oud. Stefan heeft een ruime ervaring in het (top)tennis, werkte voor de Nederlandse tennisbond en is verheugd om de leden van professionele tennistraining te kunnen gaan voorzien.

De gravelbanen van T.V. Staphorst zijn weer onderhouden en nu de regelgeving vanuit het RIVM is versoepeld is het weer volop mogelijk om te tennissen bij T.V. Staphorst. Bij het aangaan van een lidmaatschap is er voor leden de mogelijkheid om vrij te spelen en om deel te nemen aan activiteiten. Middels een speciaal 2 maanden lidmaatschap speelt de vereniging flexibel in op de wens van bepaalde doelgroepen om slechts 2 maanden in het jaar te kunnen tennissen, denk bijvoorbeeld aan de voetballers in hun zomerstop. Daarbij kunnen nieuwe én bestaande leden nu ook gebruik maken van individuele tennisles en trainingen in groepsverband bij de nieuwe trainer Stefan van de Stroet. Kijk voor meer informatie over de vereniging en lid worden op: www.tvstaphorst.nl en voor tennisles en meer op: www.tennisenmeer.nl