Het 1Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko traden vrijdagavond thuis aan tegen het 2e team van DTV ’84 uit Dalfsen. Het team met Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Hans Righolt zat het niet altijd even mee. Wel was het spannend, de negende partij moest uitsluitsel geven wie er met de winst ging strijken, 5-4 of 4-5. Albert had een paar keer moeite en was slordig met zijn service, hij moest genoegen nemen met één winstpunt. Bij Hans was de concentratie soms even weg en zo veroverde hij ook één winstpunt. Sibrand wist zich goed staande te houden, ondanks een meningsverschil met de scheidsrechter. Wel of geen zij/randbal. Het kwam uiteindelijk goed, Sibrand was goed voor twee winstpunten. Eindstand 4-5 voor DTV ’84 2.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam wilde zich na de ruime winst van vorige week ook laten gelden tegen het 10e team van Heino. Robert Compagner, Lucas Diepenbroek en Nico Drost gingen voortvarend de strijd aan, hoewel het niet altijd van een leien dakje ging. In meerdere vier en vijf games kwam de uitslag tot stand. Robert, Lucas en Nico trokken zich er niet zoveel van aan, alle enkelpartijen werden in winst omgezet en waren de negen te veroveren winstpunten weer “in the pocket”. Eindstand 9-0 voor Staphorst 2.

Twee van de vier jeugd tafeltennisteams moesten aan de bak:

Het 2Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdagmiddag uit tegen het 2e team van Trias uit Twello. Mark Mussche, Jaron Mussche en Job Diepenbroek gaan voortvarend in de 1e klasse. Alle drie spelers moesten flink aan de bak, waarbij Job de meeste games nodig had om twee punten in de wacht te slepen. Mark en Jaron lieten zich niet gek maken en wonnen alle drie enkelpartijen. Mark en Job wisten ook in het dubbel de winst naar zich toe te trekken. Eindstand 1-9 voor Staphorst 2.

Het 3Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde zaterdagmorgen uit tegen het 3e team van TT Zwolle. Hermen Talen, Edward Kruidhof en Bert Jan Krale kregen een taaie tegenstander tegenover zich. Het was ongelofelijk spannend, maar één set die in drie games beslist werd, de rest allemaal in vier of vijf games. Hermen en ook Edward zegevierden in twee van de drie enkelpartijen. Bert Jan kreeg geen winstpunt toebedeeld. Het dubbel moest ook weer in vijf games beslist worden, Hermen en Bert Jan trokken uiteindelijk aan het langste eind. Eindstand 5-5.