Bent u op zoek naar peutereducatie voor uw peuter? Vanaf 2 jaar zijn peuters welkom bij de peuterspeelgroep van Royal Kids. In week 43 organiseert Royal Kids een open huisweek waarin belangstellende ouders met hun peuter een kijkje kunnen nemen.

Royal Kids is een opvanglocatie waar peuters samen leren en ontwikkelen. De juffen hebben een VVE-achtergrond en er wordt gewerkt volgens ervaringsgericht werken, waarbij gekeken wordt naar welbevinden en betrokkenheid. Er wordt aandacht besteed aan verschillende ontwikkelingsgebieden, daarbij wordt uitgegaan van de interesse en motivatie van het kind. Er is veel aandacht voor vrij spel en de sociale interactie.

Bij Royal Kids kiezen ouders zelf voor 1, 2 of 3 ochtenden peuterspeelgroep. Bij afname van 1 ochtend is de 2e ochtend geheel gratis! Er is peuterspeelgroep op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 8.45 tot 11.45 uur. Ook kunt u de peuterspeelgroep combineren met dagopvang. De peuterspeelgroep valt onder de regelgeving voor kinderopvangtoeslag.

Royal Kids heeft een buitenlocatie waar kinderen kunnen spelen en ontdekken en een binnenruimte met een huiselijke en warme sfeer. Een echte plek waar uw koningskind zich thuis gaat voelen! De pedagogisch medewerkers zorgen voor een rijke leeromgeving, met veel speel- en ontwikkelmogelijkheden. Door de kleine groepen is er voldoende tijd voor de juiste begeleiding zodat uw kind alle kansen krijgt om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

Royal Kids werkt vanuit een christelijke levensvisie. De christelijke waarden en normen worden graag meegegeven aan de kinderen. De kinderen hebben hun eigen mooie en speciale talenten en die worden samen met de kinderen ontdekt zodat zij daarin kunnen groeien en bloeien.

In verband met de coronamaatregelen kunnen ouders en hun peuters deze keer alleen meekijken op afspraak. Hiervoor organiseren wij de open huisweek op 19, 21 en 23 oktober. Op deze manier houden we ons aan de richtlijnen en kan er toch een kijkje genomen worden bij onze organisatie.

Komt deze week u niet uit? Maak dan gerust een andere afspraak!

Mail of bel voor een afspraak of meer informatie:

 info@kinderopvang-royalkids.nl
Tel. 06 29 79 30 63

Royal Kids
Oude Rijksweg 448A
Rouveen