Tevredenheid bij beide partijen levert nieuw contract op. SC Rouveen kon afgelopen zaterdag twee keer juichen. Eerst nadat een achterstand tegen Vitesse’63 werd omgebogen tot een 4-1 overwinning. Voor de tweede keer toen trainer Willem Jan Talsma bekend maakte dat hij ook in het seizoen 2024/2025 als trainer voor de rouveense groen-witte selectie staat.

Hoewel de start van de competitie wat aan de matige kant was, gaat het nu de goede kant op en hoopt Talsma aan het eind van dit seizoen met zijn team weer mee te mogen doen aan de nacompetitie. Ook de TC van de club is tevreden over de prestaties van Talsma, waardoor ook snel een nieuwe overeenkomst op papier kon worden gezet, welke aansluitend middels twee handtekeningen werd bekrachtigd.

Trainer en selectie weten zo vroegtijdig waar ze aan toe zijn en kunnen nu rustig verder bouwen aan de eerdergenoemde doelstelling om deze aan het eind van dit seizoen te bereiken. Het vertrouwen kreeg door de overwinning van zaterdag in ieder geval een lekkere “boost”. SC Rouveen-1 staat momenteel op de vierde plaats met 16 punten uit 9 wedstrijden.