Het 1Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko ging vrijdagavond van start in de najaarscompetitie 2020. Het team kreeg het 1e team van Shot ’78 uit Deventer op bezoek. Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Hans Righolt kregen flinke tegenstand te verduren, maar gingen uiterst gemotiveerd de strijd aan. Albert wist zich goed te weren en won uiteindelijk maar één tegenstander. Een tweede winstpunt was voor het grijpen, alleen verslikte Albert zich hierin. Sibrand en Hans lieten zich niet onbetuigd, beiden met twee punten in the pocket gaven zij twee van de drie tegenstanders het nakijken.
Eindstand, 5-4 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam manivesteerd zich dit seizoen weer in de 5e klasse. Vrijdagavond kwam het 2e team van Olst op bezoek. Henrico Slager, Robert Compagner en Lucas Diepenbroek zaten goed in hun vel en wisten tegen Olst 2 het maximaal aantal punten te behalen. Het drietal wist alle negen enkelpartijen in winst om te zetten. Eindstand, 9-0 voor Staphorst 2.

Het 1Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag uit tegen het 1e team van De Brug uit Apeldoorn. Lucas Diepenbroek, Roderick van Arnhem en Hermen van Arnhem hadden er weer zin in na zo’n lange tijd zonder tafeltenniswedstrijden.In de hoofdklasse maakten zij korte metten met hun tegenstander, hoewel een groot aantal partijen in vijf games beslist moest worden. In de eerste partij liet Lucas een puntje liggen, Roderick en Hermen wonnen alle drie enkelpartijen. Lucas en Hermen wonnen ook het dubbel. Eindstand, 1-9 voor Staphorst 1.

Het 2Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdagmorgen uit tegen het 1e team van NTC Leogang uit Nunspeet. Jaron Mussche, Job Diepenbroek en Mark Mussche moesten zich weer waar zien te maken in de 1e klasse. Dat ging niet “met slag of stoot”. Jaron, Job en Mark wonnen elk twee enkelpartijen, waar Jaron één punt in de schoenen kreeg geschoven. De zaal moest ontruimd worden voor de volleybalvereniging. Jaron en Mark wonnen ook het dubbel. Eindstand, 3-7 voor Staphorst 2.

Het 3Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde uit tegen het 2e team van TT Zwolle. Daniël Hagen, Edward Kruidhof en Bert Jan Krale gingen in de 4e klasse vol goede moed deze ontmoeting aan. Ook in deze wedstrijd werd het Staphorster trio op de proef gesteld, maar over de gehele wedstrijd genomen kwamen zij geen moment in gevaar. Bert Jan won één enkel, hij liet zich in twee van de drie enkelpartijen onnodig de kaas van het brood eten, Daniël won twee enkelpartijen en liet helaas één puntje liggen. Edward zag kans om in alle drie enkelpartijen de winst naar zich toe te trekken, hij scoorde de volle 100%. Daniël en Edward waren oppermachtig in het dubbel. Eindstand, 3-7 voor Staphorst 3. 

Het 4Staphorster jeugdteam speelde zaterdagmorgen ook in Nunspeet, het 2e team van NTC Leogang was hun tegenstander. Jonathan Drost, Allard Ubak en Jennieke Krale kregen het flink te verduren tegen het sterke team van NTC Leogang. Aan de gameuitslagen te zien wisten Jonathan, Allard en Jennieke zich aardig goed te weren en hadden ook wel een paar puntjes meer verdiend. Helaas was het Jonathan en Jennieke niet gegund om in het enkelpartijen een punt mee naar huis te nemen. Allard slaagde erin één enkelpatij te winnen en samen met Jonathan werd het dubbel ook in winst omgezet. Eindstand, 8-2 voor NTV Leogang 2.