Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde donderdagavond uit tegen het 2e team van GTC uit Genemuiden. Albert Kuiper, Hermen van Arnhem en Jaron Mussche hadden er na een vrije week weer zin in. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar Staphorst 1 stond na zes enerverende partijen al wel met 2-4 voor. Jaron kreeg de vuurdoop, hij speelde zijn eerste wedstrijd in de seniorencompetitie. Jaron weerde zich prima, alleen had het beetje geluk wat hij nodig had niet aan zijn zijde. Uiteindelijk wist hij één winstpunt te behalen. Hermen had weinig moeite met zijn eerste twee tegenstanders. De laatste tegenstander was een taaie die het Hermen erg moeilijk maakte. In de vijfde game greep Hermen net naast de winst. Albert verraste zijn tegenstanders met zijn verdedigende en bij vlagen aanvallende spel. Met zijn vaste backhand (hak’n en schoef’n) wist hij alle drie tegenstanders op de knieën te krijgen. Uitslag, een 3-6 winst voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen ging vrijdagavond op reis naar Nunspeet, het 5e team van NTC Leogang was de tegenstander. Harry Pathuis, Nico Drost en Simone van den Berg hebben zich kranig geweerd. Harry en Simone, die voor het eerst in de tafeltenniscompetitie spelen maken duidelijk progressie. De trainingen werpen hun vruchten af. Harry lukte het om een game te winnen, helaas ging de winst in sets aan zijn neus voorbij. Simone verloor haar eerste twee enkelpartijen. In haar derde partij stond zij, wellicht door haar eigen verrassing met 2-0 in games voor. Helaas had zij daarna het geluk in de volgende games niet mee en verloor zij de set in vijf games. Nico kwam tegen de drie spelers van NTC Leogang 5 niet in gevaar, hij won alle drie enkelpartijen en gaf zijn tegenstanders het nakijken. Uitslag 6-3 voor NTC Leogang 5.

Het 1e Staphorster jeugd tafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdag hun uitwedstrijd tegen het 3e team van TT Zwolle. Jennieke Krale, Bert Jan Krale, Abel Bijker en Jonathan Drost stonden hun mannetje c.q. vrouwtje. Na hun vorige ontmoeting in Staphorst van veertien dagen geleden waren de verwachtingen hoog gespannen. Jennieke en Bert Jan hadden de wind in de zeilen, hun beide enkelpartijen werden met winst afgesloten waarmee ze beiden een tegenstander van de 100% score af hielpen. Ook in het dubbel wisten Jennieke en Bert Jan de winst naar zich toe te trekken. Abel en Jonathan gingen ook voortvarend van start, maar door mogelijke lichte onderschatting wisten ze van de twee enkelpartijen er helaas maar één enkelpartij te winnen. In het dubbel zagen Abel en Jonathan helaas geen kans om de winst naar zich toe te trekken. Uitslag, een 3-7 winst voor Staphorst 1.