Het was de bedoeling om op 11 december  voor de 26e keer een nachtvolleybaltoernooi te organiseren inde sporthal in Staphorst. Tot nu toe is het een evenement geweest welke jaarlijks op het programma stond. Zoals echter met zoveel activiteiten en evenementen is het dit jaar anders door de Corona-omstandigheden.

Er is contact geweest met de gemeente en sporthalbeheerders en op dit moment zijn er nog veel beperkingen. Dit houdt verband met bijvoorbeeld het aantal mensen op de tribunes; gebruik van de kleedkamers, looproutes, gebruik kantine e.d.. Dit geeft zoveel beperkingen dat daarmee niet de sfeer en gezelligheid van het toernooi kan worden behaald zoals dat in eerdere jaren het geval is.

Aangezien het ook niet de verwachting is dat de regels op korte termijn gaan veranderen heeft de organisatie besloten om het nachtvolleybaltoernooi dit jaar niet door te laten gaan. We begrijpen dat het jammer is voor iedereen die zich op welke wijze dan ook met veel enthousiasme inzet voor het toernooi maar we zien voor dit jaar geen andere mogelijkheid. Uiteraard hopen we dat we volgend jaar wel weer de mogelijkheid hebben om een nacht lang te volleyballen.

Wat plaatjes uit voorgaande edities door © weblog Staphorst