Na een relatief korte bouwtijd staat er een prachtige sportschool aan de Houtdraaier 5 op industrieterrein de Bullingerslag.
InShape Fitness is vanaf vandaag geopend op deze nieuwe locatie.

Wat direct opvalt bij aankomst is het riante parkeerterrein achter het pand. Ook aan de fietser is gedacht, aan de voorkant is een overdekte fietsenstalling. Eigenaren Edwin en Marlou zijn razend enthousiast over de nieuwe locatie die gebouwd is door lokale ondernemers zoals Dons en Troost, Kooiker installatietechniek en REJA Interieur, hoe mooi is dat!

Bij binnenkomst een lounge gedeelte om een bakkie te doen (na het sporten uiteraard) en de uitnodigende entree. Voor bijvoorbeeld voedingsadviesgesprekken is boven een ruimte die privacy biedt.

De fitnesszaal staat helemaal vol met ultramoderne nieuwe fitnessapparaten. Tevens zijn hier de toiletten, kleedruimtes en douches. Het luchtsysteem is geheel coronaproof met verversing van de lucht van buitenaf. Met zonnepanelen en een warmtepomp is het pand duurzaam en toekomstbestendig. Voordeel is dat ook de vloeren op warme dagen gekoeld worden wat zeer aangenaam is.

Boven een grote zaal voor groepssessies met een enorm scherm waar ook lessen ap weergegeven kunnen worden. Beneden kan je dat instellen op een touchpaneel en eventueel met of zonder begeleiding lessen volgen. Het beste ga je het zelf allemaal ontdekken aan de Houtdraaier 5 in Staphorst. Telefoonnummer 0522 463400.