Anno Nu – Woon&Cadeau sluit per 24 oktober 2020 de deuren van de winkel in Staphorst.

De winkel zal voortgezet worden als webshop. Ook zal Anno Nu zich verder specialiseren op het gebied van interieurstyling vanuit de showroom aan de Oude Rijksweg 719 in Rouveen. 

In de webshop blijft het vertrouwde assortiment van Anno Nu verkrijgbaar. Een aantal mooie merken zullen worden meegenomen naar de online winkel. Ook blijven de unieke kaarten, stationery en cadeau-artikelen van het merk Anno Nu verkrijgbaar in de webshop.

Hoewel het voor de eigenaar een erg lastige beslissing was, heeft zij door verschillende ontwikkelingen binnen het privéleven gemeend deze keuze te moeten maken en tot sluiting van de winkel over te gaan. 

Belangrijk te weten is dat de winkel, die al sinds 2013 bestaat, niet failliet is en ook niet ten gevolge van de coronacrisis gesloten wordt. 

De leukste kadootjes en woonaccessoires shop je straks in de webwinkel van Anno Nu. De uitgegeven kadobonnen blijven hier ook geldig en ook het spaarsysteem gaat online door. 

Het unieke stylingconcept van Anno Nu, waarbij je geen advieskosten en slechts de producten betaalt, zal verder worden uitgebreid. Meer informatie hierover vindt u op de website.

De medewerkers van Anno Nu bedanken alle klanten voor hun enthousiasme en de fijne jaren in Staphorst. Met veel plezier hebben zij altijd een uniek assortiment samen gesteld en zullen dat blijven doen. Veel trouwe klanten wisten de afgelopen 7 jaar de weg te vinden naar de winkel. Ook in de webshop zal de vertrouwde sfeer van Anno Nu blijven. We hopen dan ook dat u ook de weg zult blijven vinden naar de online winkel. De naam Anno Nu blijft, evenals de naam van de website: www.helemaalannonu.nl .