Een aantal bedrijven, scholen en gemeente Staphorst hebben de handen ineengeslagen om opnieuw een Open Bedrijvendag in Staphorst te organiseren. Een dag waarop alle bedrijven in Staphorst zichzelf presenteren aan (toekomstige) medewerkers en relaties. Het wordt een dag waarin de organiserende partijen Staphorst op de kaart willen zetten! Er wordt dan ook ingezet op promotie voor bedrijven in Staphorst, maar ook in de omliggende regio.

Bloemert IT, BKS meubelen, Talen tools, Dons en Troost, Mubo Metaal bv, gemeente Staphorst, Prins Mauritsschool en Pieter Zandt Scholengemeenschap zijn de organiserende partijen. Ook Zzp-bedrijven zijn van harte welkom, er wordt op die dag ook een bedrijvenmarkt georganiseerd, waar alle bedrijven die geen mensen kunnen ontvangen aan kunnen deelnemen.

De Open Bedrijvendag staat gepland op zaterdag 12 november 2022 van 9.30 – 16.00 uur. Bedrijven kunnen zich aanmelden om mee te doen op deze dag via de mail: info@openbedrijvendagstaphorst.nl of website: www.openbedrijvendagstaphorst.nl Er volgt dan op korte termijn een inschrijfformulier met meer informatie. Vragen? Mail gerust of neem contact op.