In beweging in najaar 2020

Een mooie combinatie van ontmoeting en beweging voor jong en oud komt samen in de danslessen bij Stichting Welzijn Staphorst. In het najaar van 2020 gaat een nieuwe cursus danslessen van start in het Dienstencentrum met meer stijldans en wat minder country voor 24-plussers. 

Leeftijd en ervaring spelen geen rol; of je nu 24 of 65+ bent, iedereen uit de gemeente Staphorst is van harte welkom. Andere belangstellenden uit de regio zijn ook welkom. Een leuke en actieve bezigheid in de herfst- en winterperiode voor jezelf, vrienden, buurman, buurvrouw of familielid.

De organisator van deze cursus is Stichting Welzijn Staphorst (SWS). Begin 2019 kwam er van een aantal inwoners een vraag of we eens zoiets wilden organiseren. 

De start staat gepland op donderdagavond 17 september om 19:30 uur. Er zal eerst 2 keer proef gedraaid worden of en hoe het coronaproof kan. Daarna zal het nieuwe kwartaal starten. Ook in de groep van dinsdagochtend om 09:30 uur is nog plaats. Deze groep zal starten in oktober zodra het kan. Een losse les kost € 5,00. De kosten bedragen € 60,00 per persoon per kwartaal. Dit is exclusief koffie/thee.

De lessen worden gegeven op donderdagavond en dinsdagochtend door Ellen Mulder, de ervaren docent van Durango Line en Show Dancers in Darp. De regelgeving van het RIVM wordt gehanteerd in het gebouw.

Locatie is de grote zaal van het Dienstencentrum in Staphorst aan de Berkenlaan 1. 

Aanmelden kan via de website van SWS: www.sws-staphorst.nl, via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail:  info@sws-staphorst.nl.