Ook via betaalde livestream te volgen!

Kampen-Op woensdagavond 5 augustus geeft de bekende YouTube-organist Gert van Hoef een orgelconcert in de beroemde Bovenkerk van Kampen. Gert heeft meer dan 87.000 abonnees op YouTube. Zijn orgelfilmpjes worden ontzettend veel bekeken in zowel binnen- als buitenland! Het concert is fysiek te bezoeken. U kunt dit concert ook via betaalde livestream volgen. 

Gert heeft al vele prijzen in de wacht gesleept. In 2009 won hij de 1e prijs van het Interclassicmusic Orgelconcours. In 2010 won hij het Feike Asma concours bij Johannus Orgelbouw. In 2015 heeft Gert het Govert van Wijn Orgelconcours gewonnen in de Groote Kerk te Maassluis. 

Op 21 juni 2017 heeft Gert eindexamen  gedaan op het majestueuze Müller-orgel in de St. Bavo te Haarlem. Dit betreft het eindexamen orgel voor zijn ‘Bachelor’ diploma in muziek (orgel). De jury was zeer onder de indruk en kende hem een score toe van 8,5 punten (uit 10).

Op 5 augustus begint Gert van Hoef met  de bekende bewerking over Komt als kind’ren van het Licht van Feike Asma. Johann Sebastian Bach, Alfred Hollins en César Franck zullen deze avond niet ontbreken. Psalm 77 van Willem Hendrik Zwart zal ook prachtig klinken in de Bovenkerk. 

Gert zal ook eigen werk ten gehore brengen. De organist zal zijn concert eindigen met de Suite Gothique van Léon Boëlmann .

De entreeprijzen bedragen voor beide series € 12,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis; aanmelden wel verplicht). Een link voor de livestream bedraagt € 10,00.

De aanvangstijd van de concerten is 20.00 uur. Tijdens de concerten gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. Bent u ziek of hebt u verkoudheidsklachten, dan blijft u dus ook thuis.

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

Aanmelden via www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl 

Hartelijk welkom!