Wij willen de inwoners van de gemeente Staphorst bedanken voor hun bijdrage aan de Rode Kruis collecte die €2.346,00 heeft opgebracht. Daarmee zijn we uiteraard blij.                                                 

Helaas is het wel 50% minder dan de opbrengst van de voorgaande jaren, toen we huis-aan-huis collecteerden, wat nu door de coronacrisis niet mogelijk was Daarnaast missen we voor een belangrijk deel ook de opbrengst uit de evenementen doordat deze niet of nauwelijks worden gehouden. De kosten lopen echter wel gewoon door. Het wordt financieel gezien een zwaar jaar.                                                                                                                                      

Inwoners die alsnog een donatie willen doen ( misschien vergeten) kunnen een bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL44RABO0152770577 t.n.v. Rode Kruis Staphorst.

Op de foto: 2016 De evenementenhulpverleners van het Rode Kruis Staphorst, winnaar organisatie met pluim / © Rene Admiraal