De Veldschuur is vanaf 1 juni weer open voor publiek en met een beperkt aantal vrijwilligers onderhouden we tuin en erf en staan de deuren weer open op woensdag van 10:00 uur tot 16:00 uur donderdag en zaterdagmiddag tussen 13:00 uur en 16:00 uur.  Daarnaast en proberen we weer wat activiteiten op te zetten . We zijn nog op zoek naar mensen de het veldschuurteam willen versterken.  Voor met name de zaterdagmiddag zijn we op zoek naar baliemedewerkers en  we zijn op zoek naar mensen die klusjes in en rondom de tuin willen verzorgen.Voor meer informatie kunt u mailen naar info@veldschuur.net

Vanuit de Veldschuur worden de komende donderdagmiddagen een  aantal kleinschalige natuur/kinderactiviteiten georganiseerd. Men dient zich wel verplicht op te geven via het aanmeldformulier op de  website van de Veldschuurwww.veldschuur.net

donderdag 16 juli 2020 Ga  je mee op zoek naar de glijbaan van ?
23 juli  wat leeft er in de sloot ? 
30 juli eten uit de natuur 
Trek je laarzen aan en kleding die tegen een stootje kan.
Aanvang 13:30 tot 15:30 uur 

De struintochten duren  ongeveer een uur daarna gaan we een leuke natuurknutsel maken en krijg je een heerlijk glaasje veldschuursap.

De Veldschuur, Wijkweg 2, 7954 HP  Rouveen nabij Hasselt