Wij zijn trots u te mogen melden dat autobedrijf Korterink als ŠKODA-dealer voor het derde achtereenvolgende jaar is verkozen tot Dealer van het Jaar 2020 inzake de publieksprijs en de derde prijs inzake de overall-verkiezing.

Uitmuntende klanttevredenheid in showroom en werkplaats

Gerben Korterink vertelt: ‘Wij kregen als ŠKODA-dealer met vestigingen in Zwolle en de Lichtmis/Rouveen in de Dealer van het Jaar-verkiezing de publieksprijs omdat we volgens importeur Pon Mobiel voor de derde keer op rij goed presteren in alle disciplines die een moderne autodealer moet beheersen. Hierbij wordt heel nadrukkelijk geluisterd naar de mening van onze ŠKODA-klanten. Dankzij de waardering van onze klanten in het afgelopen jaar, scoorden wij hoog op onze persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening.’

Tevreden klanten

Aan de Dealer van het Jaar-verkiezing gaat een grootschalig onderzoek vooraf. ‘De prestaties van alle ŠKODA-dealers in Nederland worden gemeten over de 12 maanden voorafgaand aan de bekendmaking van de winnaar. Naast kwantitatieve doelen worden er ook veel kwalitatieve doelen gesteld waaruit moet blijken dat een dealer zijn zaken in zowel de showroom als in de werkplaats goed op orde heeft. De uitkomsten van tevredenheidsonderzoeken onder ŠKODA-rijders wegen zwaar mee in de einduitslag omdat zij ons immers het allerbeste kunnen beoordelen.

Kwaliteit leveren

‘De importeur meet daarnaast op zaken als de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Alle medewerkers van Autobedrijf Korterink hebben hierop in de breedte uitmuntend gepresteerd. ŠKODA streeft na om haar klanten voor altijd aan zich te binden. Dat bereik je met goede auto’s maar bovenal met de toewijding van de mensen in de ŠKODA-organisatie die het merk een gezicht geven. Onze medewerkers hebben zich op dit punt ware ambassadeurs getoond en daar zijn wij erg trots op! Deze prachtige onderscheiding hebben wij aan onze klanten te danken en daarvoor willen wij hen heel hartelijk bedanken!’